EVENEMENTEN

Blijf op de hoogte van onze evenementen

Naast werk denken wij ook aan ontspanning. Zo organiseren wij ieder jaar verschillende bedrijfsuitjes en borrels. Blijf op de hoogte van onze evenementen.
externalId=werken-bij-delektro-events-1.3.0&filter[active]=1

Darttoernooi

Bij Delektro hechten we veel waarde aan gezellige activiteiten als team. Afgelopen vrijdagmiddag was het weer zover, collega's van alle afdelingen bundelden hun krachten voor een spannend darttoernooi. Een avond vol teamwork, gezelligheid en onvergetelijke momenten die de teamspirit versterken!

Open Beroepenavond

Tijdens de Open Beroepenavond op het Hoornbeeck College in Amersfoort organiseerden we een competitierace met een racefiets. Wie kon de meeste energie opwekken om de Kiwatt-batterij op te laden? Het was geweldig om zoveel enthousiaste leerlingen en ouders te ontmoeten! We kijken terug op een inspirerende ervaring en zijn blij dat we jongeren hebben kunnen enthousiasmeren voor elektrotechniek. 

Bezoek aan Gira

Vorige week heeft het team van Delektro een bezoek gebracht aan het Gira Experience Center in Veenendaal om bijgepraat te worden over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van innovatieve domotica én deze zelf te ervaren. Onze kennis is hiermee weer up-to-date, een essentieel aspect om onze klanten optimaal te kunnen adviseren.Bij Delektro leggen we de nadruk op de voortdurende scholing van ons personeel, waardoor we streven naar het handhaven van hoogwaardige kwaliteit.