EVENEMENTEN

Blijf op de hoogte van onze evenementen

Naast werk denken wij ook aan ontspanning. Zo organiseren wij ieder jaar verschillende bedrijfsuitjes en borrels. Blijf op de hoogte van onze evenementen.
externalId=werken-bij-delektro-events-1.3.0&filter[active]=1
bedrijfsuitjes

VrijMiBo

Om de week gezellig af te sluiten vindt er iedere vrijdagmiddag een borrel plaats. De frituurpan wordt dan aangezet en er worden een paar biertjes genuttigd. 
Iedere vrijdag vanaf 16:30
borrels

CYP bijeenkomst

Het CYP is een business club speciaal voor jonge ondernemers. CYP staat voor Connecting Young Professionals. Wij ontvingen hen bij Delektro om hen een inspirerende avond te bezorgen. Jacob van Leeuwen deelde zijn ondernemerservaringen in een bevlogen en informatieve presentatie. Verder waren ook Nielco van Walsem en Siebe Slagter gastspreker die avond en hebben alle ondernemers fijn met elkaar geborreld. Het was een groot succes en erg leuk om iedereen zo enthousiast te zien!
15 maart 2023
stage

Open avond Hoornbeeck College

Dinsdag 14 maart stond Delektro met een stand op de open avond op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Met enkele andere elektra bedrijven willen wij leerlingen, die een vakkenpakket moeten kiezen, enthousiast maken voor het vak elektrotechniek. Wij hadden een activiteit meegenomen om de leerlingen een proefje te geven over wat elektrotechniek inhoudt. Dit deden wij aan de hand van een bibberspiraal, want een vaste hand mag niet ontbreken in ons vak.Het was een geslaagde avond! Het was weer super geregeld.
14 maart 2023
stage

Bedrijvenmarkt Doedag bij Hoornbeeck college

Delektro stond op de bedrijvenmarkt Doedag bij Hoorbeeck College in Amersfoort. Leerlingen van het voortgezet onderwijs hebben wij laten zien met welke techniek Delektro zich bezighoudt. Het doel van deze dag was dat studenten zich konden oriënteren op hun vervolgopleiding en enthousiast werden van ons vak. Deze dag werd georganiseerd in spelvorm; de leerlingen moesten zoveel mogelijk bedrijven benaderen en hier een gesprek mee voeren. Per bedrijf konden zij een handtekening verdienen. De leerling met de meeste handtekeningen ontving een prijs. Het was weer super leuk geregeld!
1 februari 2023
borrels

Kerstdiner bij de Bal in Echteld

Samen met al onze collega's van Delektro is de kerst heerlijk ingeluid door een kerstdiner bij restaurant de Bal in Echteld. Restaurant de Bal heeft ons verwend met een fantastisch verzorgd lopend buffet.
23 december 2022
bedrijfsuitjes

Karten Duiven

Op 18 november 2022 stond er een leuke activiteit gepland, namelijk karten bij kartbaan Duiven. Dat het een geslaagde avond zou worden was geen twijfel over mogelijk. Coen heeft laten zien dat hij dé beste chauffeur van Delektro is. Op de 2e plek eindigde Gerbert en Job verdiende de 3de plek. 
18 november 2022
bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Vlieland

Vandaag geen dag achter de computer of werken aan een klus, maar de jaarlijkse Delektro teamdag! Vanmorgen vroeg vertrokken wij naar Vlieland voor een dag vol gezelligheid en leuke activiteiten. Iedereen kreeg een goed gevuld Delektro-tasje vol lekkers en zelfs Delektro zonnebrand. We hebben genoten!
1 juli 2022
stage

Het Perron op bezoek

16 juni hadden wij de leerlingen van Het Perron op bezoek. Wij gaven een presentatie en vertelden alles over Delektro, de mooie projecten waaraan wij hebben gewerkt en hoe het is om voor Delektro te werken. In onze showroom kregen ze te zien hoe een domoticasysteem werkt en wat onze favoriete merken zijn. Tijdens het bezoek liep een van onze buitendienst medewerkers, een oud student van Het Perron, het magazijn binnen en hij werd uiteraard herkend. Wij hopen natuurlijk nog veel meer enthousiaste studenten van deze school te verwelkomen.
16 juni 2022
stage

Bouw Inspiratiedag

In juni vond de 7e editie van de Bouw Inspiratiedag plaats. Burgemeester Gert-Jan Kats gaf het startsein aan de leerlingen van groep 7 & 8 op bedrijventerrein De Compagnie in Veenendaal.Ieder kind monteerde bij ons in de stand een eigen lamp. Dit vonden ze erg leuk om te doen en zo hadden de leerlingen een leuke kennismaking met onze mooie technieksector. 
Juni 2022