NIEUWS

Hoera: Werken bij delektro is online!

3 april 2023

Hoera: Werken bij delektro is online!

In april is ons nieuwe platform www.werkenbijdelektro.nl live gegaan! Een prachtige website waarop wij onze vacatures, medewerkers en nieuws kunnen presenteren. Ook vind je hier een overzicht van onze events. 

Waarom een ‘werken bij’ platform?

Op onze website www.delektro.nl inspireren en informeren wij klanten over ons werk. We wilden het werving en selectie gedeelte los trekken om zo de focus te kunnen behouden. Op deze nieuwe website werken wij aan de presentatie van Delektro als werkgever richting potentiele nieuwe medewerkers. In bijna alle beroepsgroepen is er een tekort aan personeel, maar in de techniekbranche is de vraag enorm en het aanbod zeer schaars voor goed geschoold personeel. Het is dus extra belangrijk om te laten zien wie Delektro als werkgever is en wat wij doen voor ons personeel.

We zijn live!

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een mooi design en de content voor de website. Sinds april zijn we live en kunnen sollicitanten reageren via dit platform op alle interessante vacatures die wij aanbieden. Wacht niet langer.. Check onze vacatures en de aankomende events!

Lees ook ons anderenieuws

externalId=werken-bij-delektro-nieuws-detail-updated-3.0.1.1.0&filter[active]=1