Stagiair(e) elektrotechniek

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Werktijden

In overleg

Opleidingsniveau

MBO

Afdeling

Elektrotechniek


Dít breng je mee als stagiair elektrotechniek
Je bent waarschijnlijk ergens tussen de 15 en 18 jaar. Je hoeft van ons niet zoveel kennis mee te brengen. Maar motivatie des te meer! De wil om in de praktijk vaardigheden te ontwikkelen. Nieuwe technieken eigen maken. De kneepjes van het vak leren. Als jij maar de wil hebt om topkwaliteit te leveren, dan is er bij ons een weg. Keuze genoeg trouwens. Ben je op zoek naar een kantoorfunctie als werkvoorbereider? Wil jij je specialiseren in domotica? Ga je voor beveiligingsinstallaties? Of leg je liever elektrotechnische installaties aan in luxe woningen en bedrijfspanden? Je kunt bij ons alle kanten op.

Leuk team
Tijdens je stage kom je in een leuk team, met verschillende jongens van jouw leeftijd te werken. Natuurlijk werk je elke dag met een elektromonteur die de nodige kennis en ervaring heeft. Zo groei je snel in je vak. Kom gewoon eens kijken bij ons (dat kan ook ’s avonds of op zaterdag als je dat makkelijk vindt). Welkom!

Solliciteer direct

Als werknemer van Delektro kom jij bij onze opdrachtgevers. Een moment waarop jij het verschil maakt.

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.