BBL hulpmonteur

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Werktijden

In overleg

Opleidingsniveau

MBO

Afdeling

Elektrotechniek


Bekijk hier de video van onze BBL-hulpmonteur Tim:

 

"Als mens nuttig worden in de maatschappij; daar proberen we je bij te helpen." 

- Cor van Leeuwen jr. | Projectleider bij Delektro

Wat ga je doen als BBL-hulpmonteur?

 • De dag start al vroeg op de bouw van een luxe bouwproject. Vandaag word je meegenomen in het vak door een ervaren elektromonteur. Je hebt er zin in.
 • Samen kijken jullie waar de nieuwe leidingen komen te liggen. Alleen hier leer je al veel van.
 • Je collega ziet een obstakel en je leert meteen hoe hij overleg pleegt met de projectleider. Je spitst je oren en luistert aandachtig naar dit overleg. De praktijk is toch echt de beste leerschool.
 • Na goedkeuring beginnen jullie met het leggen van de leidingen. Je neemt alles in je op. De collega neemt je mee van A tot Z en jij krijgt de vrijheid om te helpen. 
 • Volgende week wordt de vloer gelegd. Daarna komen jullie terug om het project af te maken. 
 • Zo, veel geleerd vandaag. Morgen ga je naar school en leer je weer nieuwe dingen die je mee kunt nemen naar je werk. Leren en gelijk in de praktijk brengen; daar word jij blij van.

Werken bij Delektro

Delektro is opgericht in 2001 en uitgegroeid tot een groot succes. Wij verzorgen e-installaties, domotica, verlichting, energieopslag en beveiliging voor de luxe woningbouw, seriematige woningbouw en bedrijfspanden. We onderscheiden ons door ons oog voor detail en foutloze afwerking. Goed is bij ons niet goed genoeg. Wij zijn e-installateur met een speciale missie: van klanten ambassadeurs maken. We streven naar perfectie. Altijd. Kom jij werken en leren in ons familiebedrijf?

Wie ben jij als BBL-hulpmonteur?

 • Je hebt nog niet veel ervaring, maar wel een berg motivatie. Je wilt in de praktijk nieuwe vaardigheden ontwikkelen, de kneepjes van het vak leren en nieuwe technieken eigen maken. 
 • Je wilt je specialiseren in domotica, beveiligingsinstallaties of de aanleg van elektrotechnische installaties. Je wilt graag iets moois neerzetten en mensen blij maken.
 • Na het afronden van je opleiding wil je meteen aan de slag in de elektrotechniek. Bevalt het van beide kanten? Top, dan heb je direct een baan!

Werken in ons team van elektromonteurs

Bij ons op de bouw is het altijd gezellig, maar er wordt ook hard gewerkt en geleerd. Zes keer per jaar organiseren we een Academy-dag, waarin je alles leert wat je op school niet leert. Je werkt elke dag samen met een monteur, die jou alle kneepjes van het vak leert met zijn kennis en ervaring. Zo groei jij het snelst in jouw vak. In ons team organiseren we leuke uitjes, zoals een BBQ. Zo leer je je collega's ook op een andere manier kennen!

"We kijken samen naar welke ambities je hebt en waar jouw interesses liggen. Het ligt aan jezelf waar je bij ons eindigt. Alles is mogelijk; als je zelf maar wil." 

- Cor van Leeuwen jr. | Projectleider bij Delektro

Wat krijg je bij ons als BBL-hulpmonteur?

 • Een leerplek voor het leven en een baan nadat je klaar bent met school. Chill!
 • Je krijgt kleding van de zaak. Tot je sokken aan toe, word je helemaal in de stijl gegoten van Delektro. Net als je collega's zie je er altijd netjes uit. Zo hoef je ’s ochtends in ieder geval niet na te denken over wat je aantrekt.
 • Gezellige borrels, barbecues en feestjes: we vinden het belangrijk om met elkaar te verbinden.

BBL-hulpmonteur bij Delektro jouw baan?

Wil je aan de slag bij Delektro als BBL-hulpmonteur en de mooiste bouwprojecten leren afmaken? Laten we dan snel eens kennismaken. 

Solliciteer direct

Als werknemer van Delektro kom jij bij onze opdrachtgevers. Een moment waarop jij het verschil maakt.

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.