Beveiligingsmonteur

Delektro verzorgt e-installaties, domotica, verlichting en beveiliging voor villa’s, showrooms en bouwprojecten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf, dat is opgericht in 2001 en sindsdien is gegroeid.

Werktijden

40 uur

Opleidingsniveau

MBO

Afdeling

Beveiliging

Jouw job als beveiligingsmonteur
We willen onze beveiligingsdiscipline verder uitbouwen. Dat wordt een mooie taak voor jou.

  • Enerzijds werk je aan uitdagende projecten, met complexe oplossingen waarin jij als professional je kennis en ideeën kwijt kunt. Van installatie tot en met programmering. Daarbij deel je graag je kennis met minder ervaren collega’s.
  • Anderzijds ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het werk. Je bent de schakel tussen opdrachtgever en werkvoorbereiding. Je hebt altijd ideeën over wat er beter kan aan een installatie, en geeft bestaande klanten proactief advies. Ongeveer een dag per week werk je op kantoor aan zaken als contractbeheer, het opstellen van rapportages en PVE’s, etc.

 

Groei je door?
Zo kan je de komende tijd doorgroeien naar de functie van projectleider beveiligingstechniek. Het is daarvoor wel belangrijk dat je – naast de opleiding TBV – minstens twee jaar relevante werkervaring hebt. En natuurlijk dat je helemaal past in de cultuur van Delektro. 

 

Goed voor elkaar
Je gaat een mooie tijd tegemoet als beveiligingsmonteur bij Delektro. Volop uitdagingen en met veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor jou. Reken maar dat je bij ons straks je spullen voor elkaar hebt. Je auto, gereedschap, bedrijfskleding, de materialen waarmee je werkt bij Delektro: ze zijn de professional uit het hart gegrepen. Kom gewoon eens kijken bij ons (dat kan ook ’s avonds of op zaterdag als je dat makkelijk vindt). Welkom!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via het formulier hiernaast. Voor vragen kan je contact opnemen met Julia van Deelen HR via 0615829757 of hr@delektro.nl.

Solliciteer direct

Als werknemer van Delektro kom jij bij onze opdrachtgevers. Een moment waarop jij het verschil maakt.

Motivatie en CV
Via onderstaande knop is het mogelijk om je CV en eventuele motivatiebrief te uploaden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met me op.